El proper mes de febrer comença la nova temporada de moviment de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Hi ha activitats dirigides a professionals del sector, però també d’altres adreçades a tots als públics i també per fer en família.

Pel que fa a les activitats per a tots els públics, hi ha el Taller de teatre d’objectes amb Xavier Bobés; La musicalitat del cos amb Isabel López, i dues improvisacions guiades de moviment amb Raquel Gualtero i Maria Hernando.

El moviment familiar es treballarà amb dos tallers: Un món de cartró, per a infants d’entre 3 i 6 anys; i Balla’m un llibre, pensat per a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys, en ambdós casos acompanyats d’adults.

En les activitats per a professionals, hi ha programats dos workshops amb ballarins reconeguts del sector, com són Laly Aiguadé i Samuel Minguillon.

Per últim, i amb la intenció de seguir treballar projectes a nivell comunitari i inclusius, s’ha programat el taller La Bugada, un projecte de creació col·lectiva que recrea metafòricament la trobada íntima i còmplice entre les dones que rentaven la roba a mà en un safareig públic. És un projecte dirigit a dones sense cap límit d’edat i que es farà cada dijous al vespre de febrer a abril.

Totes les activitats tindran lloc al Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, el centre de creació per a l’aprofundiment del llenguatge del cos, vinculat al moviment i a les disciplines de dansa, teatre, circ i performance. Tots els tallers són gratuïts excepte els dos workshops per a professionals. Per poder-hi participar cal formalitzar la inscripció a www.rocaumbert.com/moviment.