+45, el taller participatiu de dansa contemporània està destinat a persones majors de 45 anys que vulguin potenciar, descobrir i experimentar el moviment del seu cos realitzant un taller per crear un espectacle final dirigit pel coreògraf internacional García Ferro.

El taller es desenvoluparà cada dilluns i dimecres d’octubre, de 20 a 22 hores, al Centre d’Arts en Moviment i buscarà treballar amb persones no necessàriament habituades a la dansa contemporània que vulguin explorar aquest llenguatge per descobrir-se de nou, trobant noves formes d’expressar a partir del seu cos. El resultat del taller es presentarà al Teatre Auditori de Granollers, el divendres dia 27 d’octubre.

García Ferro és coreògraf, ballarí, perfomer i compositor argentí resident a Barcelona. Dirigeix la seva companyia des l’any 2000, amb la què s’ha presentat a més de 15 països; ha estat guardonat amb el 1er premi del festival Maspalomas l’2007. També realitza encàrrecs per a la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona, així com projectes de dansa social i educativa.

Activitat gratuïta. Les inscripcions per aquest taller ja estan tancades, places exhaurides!

Si voleu formar de la llista d’espera, escriviu un correu a centredartsenmoviment@rocaumbert.cat

 

Els primers 40 anys de la vida ens donen el text,
els següents 30, el comentari.
Schopenhauer