Des de La Troca i Roca Umbert Fàbrica de les Arts s’està creant, conjuntament amb l’Arxiu Municipal de Granollers, un fons documental per tal de recuperar la memòria de la Festa Major de Granollers. És per això que aprofitant la situació excepcional que estem vivint, us volem animar a cercar totes aquelles carpetes, capses i calaixos que guarden records, fotografies i documents que mai havíeu tingut temps de regirar. Ens agradaria molt que entre totes recuperem aquesta memòria perquè mai quedi en l’oblit. Quan tot això hagi passat apropeu-vos a la Troca a compartir-ho, però mentrestant us facilitem un formulari perquè ens expliqueu quin tipus de document teniu i perquè ens faciliteu les dades per poder contactar amb vosaltres quan tot això acabi. 

De moment ens volem centrar en els 10 primers anys de la Festa Major, del 1985 al 1995. Estem segurs que encara queda molt per explicar, per descobrir i per compartir. Valorem-ho!

Si teniu algun material, empleneu aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIPCA89Pnkj_P-VZWhQdvCVsYothW_Q-7Y94QS__mYgk9A7w/viewform

Foto: Pere Cornellas, extreta de l’Arxiu Municipal de Granollers. 1981.