L’exposició “Un Món Paral·lel” produïda per l’Espai d’Arts de Roca Umbert i comissariada per Joan Fontcuberta es mostrarà al Centre d’Art Contemporani La Sala de Vilanova i la Geltrú

Del 22/09/2017 al 05/11/2017

22/09 a les 20 h Inauguració de l’exposició + conversa amb els artistes Albert Gusí, Azahara Cerezo i Roberto Feijoo.

Exposició comissariada per Joan Fontcuberta

Amb els artistes Robert Feijoo, Ruben Torras, Albert Gusí, Txema Salvans, Andrés Galeano, David Mayo, Barbara Traver, Azahara Cerezo i Alberto Salván.

A partir de la seva introducció l’any 2008, Google Street View ha contribuït poderosament a enfortir la idea de que internet suposa un duplicat de la realitat que suplanta la nostra percepció directa del món. Avui podem esbrinar com és la configuració d’una plaça o la forma d’una façana visitant físicament la seva ubicació però també localitzant-la en la pantalla de l’ordinador. Google Street View ens ofereix doncs una percepció en diferit i de segona mà (o de segon ull) i els efectes que es deriven d’aquesta nova eina digital incentiven nombrosos projectes d’artistes contemporanis: la disponibilitat i la contingència d’aquestes imatges produeix una substància visual inèdita –la representació virtual de la realitat– que convida a ser bussejada críticament.

Més informació www.lasalavng.cat