Un total de 42 escrits s’han presentat a la primera edició del concurs Escrits en confinament, organitzat per Roca Umbert Fàbrica de les Arts i que girava a l’entorn del concepte 

“Col·lapse”.  Els dos guanyadors de les categoria d’adults han estat Víctor Colomer, amb l’escrit que porta per títol “Molt soroll per no res”, i Oriol Font, amb el relat “Pantalles, ens deien”. El primer premi s’endurà un abonament doble per tres espectacles dels equipaments que formen part d’Escena Gran, i el segon premi un val de 50 € a bescanviar per llibres o material d’una llibreria de Granollers.

Pel que fa a la categoria de joves (de 12 a 18 anys) s’ha decidit premiar només un dels escrits rebuts, i la guanyadora és Marina Riera amb “Bogeria”, que també s’endú 50 euros per gastar en una llibreria de Granollers.

El jurat d’aquesta primera edició ha estat format per l’escriptor granollerí Jordi Masó, la bibliotecària especialista en literatura infantil i juvenil Glòria Gorchs, la tècnica del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Granollers Anna Mas i la periodista i cap de comunicació de Roca Umbert Sílvia Giró.

Els relats guanyadors són:

Victor Colomer amb “Molt soroll per no res”: Molt soroll per no res (1.200)

Oriol Font amb “Pantalles, ens deien”: PANTALLES ENS DEIEN

Marina Riera amb “Bogeria”: Bogeria