Presentació del nou CD-llibre.

El llibre
10 coneguts escriptors de la comarca, tots amb el denominador comú d’haver conegut al personatge, han escrit un capítol d’aquest llibre. A partir de la visió particular de cada un d’ells conserva d’en Daniel Sanz, es va teixint la història del personatge: des de la seva època de joventut, fins a la seva desaparició. Cada capítol del llibre està relacionat, a mes a més, amb una cançó del disc.

El disc
Vida y Milagros de Daniel Sanz és el cinquè disc dels De Cara a la Pared, grup de rock de Santa Eulàlia de Ronçana amb més de 15 anys de trajectòria musical. Es tracta d’un disc conceptual en què els textos giren entorn a la figura del músic taekwondista, mantenint sempre el particular segell d’identitat del grup: rock intens amb vocació de directe i lletres originals i vitalistes que, en aquesta ocasió, tenen una major profunditat i compromís amb la realitat.

Les entrades anticipades tenen un preu de 5 € i es poden comprar al bar de Roca Umbert, a la Llibreria La Gralla, a Can60 Menjar i Beure i a l’Òptica Duran