Ràdio Granollers, el Teatre de Ponent i la companyia Radioman, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, han engegat un projecte per portar a terme un espectacle de ràdio-teatre durant els dijous del mes de juliol de 2015 al Teatre de Ponent i que l’endemà es podran escoltar a l’antena de Ràdio Granollers.

L’espectacle teatral porta el títol d’”Avui hi som. Experiència vital semblant a un programa de ràdio” i està dirigit i protagonitzat per l’actor i periodista Joaquín Daniel, àlies Radioman. Cada un dels espectacles serà diferent, ja que els protagonistes canviaran.

A banda de ser un espectacle en format de programa de ràdio i que el dia següent es retransmetrà a Ràdio Granollers, una de les pecularitats d’aquest projecte és que els entrevistats durant l’espectacle seran gent de la ciutat de Granollers. Per això s’ha obert un càsting, el 13 de juny, amb inscripció prèvia a la web del Teatre de Ponent, perquè tots aquells qui ho desitgin puguin participar-hi.

En total es busquen una vintena de persones ¬–cinc per a cada espectacle¬- i aquestes poden fer qualsevol cosa: imitar personatges, explicar històries, fer una recepta de cuina i un llarg etcètera.