Serveis de producció

El Centre Audiovisual de Granollers disposa d’unes instal·lacions equipades amb tecnologia avançada que permeten desenvolupar projectes audiovisuals amb total comoditat. El plató, de 180 metres quadrats, està preparat amb tot el material necessari per adaptar-se a qualsevol tipus de rodatge. A més, el fet que estigui situat dins de Roca Umbert Fàbrica de les Arts facilita que en un mateix recinte es trobin altres localitzacions per a les produccions audiovisuals. De fet, aquesta antiga fàbrica tèxtil s’ha convertit en l’escenari de nombroses pel·lícules, sèries, espots publicitaris… Si busqueu el lloc ideal per als vostres rodatges, a Plató Granollers trobareu tota la informació que us interessa.

L’objectiu del Centre Audiovisual és convertir-se en un punt de referència dins del sector aplegant tot tipus de professionals per tal de crear sinergies entre productores, empreses de serveis 2.0, tecnològiques… I és que el nostre equipament disposa de diferents tipus de residències en funció de les vostres necessitats, tant si busqueu un espai on instal·lar-vos com si el que voleu és una empresa per dur a terme un projecte. A més, Granollers Audiovisual i Produccions Planetàries han impulsat 3D Granollers, una empresa publicoprivada que us donarà solucions si voleu una producció mitjançant aquesta tècnica estereoscòpica.

El Centre Audiovisual també és seu dels mitjans de comunicació públics de Granollers i d’alguns de la comarca. Hi trobareu les redaccions i els estudis de Ràdio Granollers i Vallès Oriental Televisió. Si busqueu informació sobre la producció de publicitat hi trobareu les tarifes, així com els preus de les còpies de les emissions.