Mirant el cel, mirant el mar, mirant la terra…

Els laboratoris de lletres i imatges de la Biblioteca Roca Umbert d’aquest trimestre tenen de protagonista el nostre món. Acostumats com estem a veure’l cada dia, hem deixat de sorprendre’ns davant de coses tan extraordinàries com els núvols, les onades, les postes de sol o les muntanyes.

Des de la mirada poètica i fantàstica de diferents escriptors, il·lustradors i artistes en general, jugarem i conversarem amb les famílies per tal de redescobrir les petites meravelles d’aquest món que ens acull.

La lectura atenta dels llibres escollits seran la nostra inspiració per a crear els nostres propis llibres, petits llibres d’artista  autoeditats.

En aquesta primera sessió del mes de gener, Mirant el cel, descobrirem els núvols com a protagonistes literaris i crearem un llibre-objecte.  Al mes de febrer, Mirant el mar, les onades ens inspiraran llibres de diferents textures. I al març, Mirant la terra, intentarem crear un llibre carrussel entre tots que mostri el món des de la mirada atenta dels infants.

Inscripcions: cal fer inscripció prèvia a partir de 15 dies abans de cada sessió

Lloc: Biblioteca Roca Umbert
Hora: 17.30 h

A càrrec del personal de la Biblioteca
Per famílies amb infants a partir de 5 anys
Activitat gratuïta. Places limitades.
Inscripcions a http://www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques#labo