Dimecres de 17:30 a 19:00

Robòtica extraescolar els dimecres a Roca Umbert.

La robòtica educativa és una proposta pedagògica creada per l’equip de mestres d’APRENTIK i dirigida a alumnes d’educació primària i secundària. Es divideix en tres programes diferents segons edats (cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior) que s’imparteixen en català o bé en anglès.

El nostre principal objectiu és familiaritzar els infants amb la robòtica fent servir peces interconnectables, amb les quals
construeixen des de màquines simples (engranatges, politges, palanques, rodes i eixos) fins a petits robots amb diferents formes.
En aquestes construccions hi incorporen motors i sensors que, programats a través de l’ordinador, permeten fer girar eixos, fer
desplaçar els robots per l’espai, aconseguir que reaccionin amb el contacte humà o amb l’entorn a través de sensors, etc.

Les sessions de robòtica educativa les porten a terme mestres, tècnics en educació i enginyers, en aules reduïdes que permeten oferir una formació personalitzada i de qualitat a cada alumne. Alhora, els pares i mares reben un seguiment de totes les activitats que realitzen els seus fills.

L’activitat que portem a terme és per a nenes i nens de 6 a 14 anys que tinguin ganes d’aprendre divertint.

El nostre equip està format per mestres, tècnics en educació i enginyers,especialitzats en robòtica educativa. Som persones
vinculades des de fa anys al món de l’ensenyament que gaudim descobrint als nens, nenes i joves l’apassionant món de la robòtica.
Treballem sempre amb grups reduïts i això ens permet establir amb els alumnes un tracte proper i fer un seguiment personalitzat de la seva evolució.

Lloc: Edifici CTU de Roca Umbert.
Dies: Dimecres de 17:30 a 19:00
Contacte: robotica@aprentik.com