Del 7 al 14 d’abril es celebrarà a Roca Umbert Fàbrica de les Arts la 2a edició de La Casa de la Festa Major. Es tracta d’un projecte cultural en forma d’exposició que s’ubicarà a la nau de Dents de Serra i que permet conèixer tots els aspectes de la Festa Major de Blancs i Blaus, el seu origen, la competició i els diferents rituals i cerimònies que amb el pas dels anys s’han convertit en actes tradicionals da la Festa.

En el recorregut es combinen cartells, audiovisuals, música i elements antics que anys enrere formaven part activa de les festa, mostrant el present i el passat d’una de les festa majors més singulars del país.

Un dels objectius de la mostra és apropar als alumnes de escoles de Granollers la cultura popular i tradicional catalana, per això s’oferiran visites guiades gratuïtes als alumnes de les escoles de primària de la ciutat.

Les activitats començaran el dia 7 a les 18 h amb un concert i ball amb Cap per Ball, i a continuació, a les 19 h, està prevista la inauguració. A les 21 h hi haurà una visita nocturna, que es repetirà els dies 9, 11 i 13 d’abril.

Els horaris d’obertura de La Casa de la Festa Major són els següents:

– De dilluns a divendres de 17 h. a 20.30 h.

– Diumenge 8 i dissabte 14: de 10 h. a 14 h. i de 17 h. a 20.30 h.