Inauguració: 30 de març, a les 18 h, amb un concert del grup Criatures

Del 30 de març al 6 d’abril se celebrarà a Roca Umbert Fàbrica de les Arts la 3a edició de La Casa de la Festa Major. Es tracta d’un projecte cultural en forma d’exposició que s’ubicarà a la nau de Dents de Serra i que permet conèixer tots els aspectes de la Festa Major de Blancs i Blaus, el seu origen, la competició i els diferents rituals i cerimònies que amb el pas dels anys s’han convertit en actes tradicionals da la Festa.En el recorregut es combinen cartells, audiovisuals, música i elements antics que anys enrere formaven part activa de les festa, mostrant el present i el passat d’una de les festa majors més singulars del país.

Un dels objectius de la mostra és apropar als alumnes de escoles de Granollers la cultura popular i tradicional catalana, per això s’oferiran visites guiades gratuïtes als alumnes de les escoles de primària de la ciutat als matins.

Les activitats començaran el dia 30 a les 18 h amb un concert del duet Criatures, format per Marçal Ramon (acordió diatònic) i Ivó Jordà (gralla).

Els horaris d’obertura de La Casa de la Festa Major són els següents:

– De dilluns a divendres de 17 h a 20 h.

– Diumenge 31 de març i dissabte 6 d’abril: d’11 h. a 14 h. i de 17 h. a 20 h.

– Divendres 5 d’abril a les 21 h hi ha programada una visita guiada nocturna.

ProgamacioCasaFestaMajor