L’any vinent, 2016, els Xics de Granollers celebren els 25 anys del naixement de la colla. Una data molt important, i plena de simbolisme. Aquest 2016 a banda de moltes actuacions castelleres i assajos, realitzaran un seguit d’actes que li donaran als 25 anys la notorietat que es mereix. I aquest aniversari, com no podia ser d’altra forma, serà representat per un logotip. El logotip ha de néixer com ho fan els castells, dels castellers, dels aficionats als castells, dels castellers que encara no saben que són castellers, de la gent de la ciutat i de la comarca, de la gent que estima la colla o fins i tot, dels que fins ara gairebé no la coneixen.

Per tot això, engeguen el «Concurs per al disseny del logotip del XXVè aniversari dels Xics de Granollers». El guanyador obtindrà dos premis: un menor de 150€, i el més important, l’honor i satisfacció que la seva feina sigui el símbol del Xics de Granollers durant tot l’any, quedant pel record de tots.
Us animem a participar, i a pensar en quina imatge pot representar millor la colla i aquests 25 anys. Llegiu detingudament les bases per conèixer les dates i forma d’entrega.