Neus Masdeu, Arenys de Mar, 1995.

Estudiant d’arts aplicades al mur a l’escola ESAD Llotja de Barcelona. Formació: 2014-2017 ESAD Llotja Barcelona Grau Superior Arts aplicades al mur ( pintura ) 2015-2017 MACBA Barcelona Departament exotèric amb Jordi Ferreiro 2014- Escola d’Art dramàtic EÒLIA (Barcelona) Curs d’Investigació teatral amb David Marín 2013- Escola d’Art dramàtic EÒLIA (Barcelona) Entrenament Daulte amb Núria Legarda 2009-2012 Escola d’Art dramàtic EÒLIA (Barcelona) Interpretació, cos i veu.

Ha participat en exposicions com APERTUS 01 The ass in between two chairs amb Arash Nassiri (Exposició col·lectiva a l’Espai 2 de la Galeria Àngels Barcelona a càrrec de la Fundació Han Nefkens I l’escola Massana). LES MALETES DE WALTER BENJAMIN DISPOSITUS MIGRATORIS (Exposició col·lectiva comissariada per Pilar Parcerisas)  BARCELONA EMERGENTS.(Exposició col·lectiva a la galería La Xina Art, comissariada per Benxamín Álvarez). Ha col·laborat com assistent de l’Artista Francesca llopis a l’instal·lació Llum! al Castell de Montjuïc (Barcelona).

 

Durant la residèmcia a Roca Umbert desenvolupa el projecte:

“Sobre el consum i altres necessitats”

Partint de la pregunta sobre si els objectes són creats per cobrir necessiats o a la inversa, Neus Masdeu refexiona sobre el consumisme i els objectes que se’n deriven. Proposa una col·lecció d’objectes “invents” amb la col·laboració de persones i col·lectius de tot tipus, dins del marc de les necessitats i els desitjos personals. El projecte es centra en un procés d’invesigació participativa i de creació entorn a  l’objecte com a llenguatge i identitat.