Projecte: La dependència del moviment

Com aconseguir moure’t de manera autònoma davant la dependència a un altre subjecte o força que t’impulsa el moviment? Quan ens neguem com a individus? Per què passa?

Aquest és un projecte audiovisual de dansa contemporània i performance que tracta so- bre el moviment d’un mateix en relació amb els altres i que neix de la co-dependència  que s’estableix en una relació sentimental, al fer l’exercici d’observar-ne una en perspec- tiva, que va durar més de cinc anys.

La “dependència del moviment” fa referència a totes aquelles accions que fem a través dels altres, amb la voluntat d’entendre què hi ha darrera d’algunes dinàmiques que es formen secretament, entre l’habit i la confiança, la fragilitat o la fortalesa humana, i el relat romàntic que ens expliquem a nosaltres mateixos per intentar ser, en aparença, més fe- liços.

 

CV

Marta Ros (1996, Barcelona)

Interessada pel cinema, vaig decidir començar Comunicació Audiovisual a la UPF. Durant aquests anys, però, visitar museus m’ha descobert altres possibilitats i formes narratives que m’han anat conduïnt cap a altres vies creatives. Partint d’una formació paral·lela en teatre i dansa, actualment m’atrau el treball del cos i les emocions, així com la identitat o les relacions humanes dins el món digital i en general desitjo seguir tenint ganes.

 

Links:

Instagram: @ouinaohr

Instagram del projecte: @movingdependency

Vimeo: https://vimeo.com/martaros