Projecte: LA DEPENDÈNCIA DEL MOVIMENT

És un projecte audiovisual que reflexiona sobre el moviment d’un mateix en relació amb els altres a través de la dansa, el so, l’escenografia i el cos. Fa referència a les accions que fem a través de l’altre, amb la voluntat d’entendre què hi ha darrere d’algunes dinàmiques que es formen secretament entre l’hàbit i la confiança, la fragilitat o la fortalesa humana, i el relat romàntic que ens expliquem a nosaltres mateixos per intentar ser una mica més feliços. Centrat en la co-dependència que s’estableix en una relació sentimental, sorgeix de la necessitat d’entendre una experiència personal, revisitant-la des de llocs i temps diferents, amb la intenció de descobrir com aconseguir moure’t de manera autònoma davant la dependència a un altre subjecte o força que t’impulsa el moviment.

CV

Interessada pel cinema, estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra. De camí, però, descobreix altres possibilitats narratives que li interessen i la condueixen cap a altres vies creatives. Formada paral·lelament en teatre i dansa, enfoca la seva pràctica artística des de la multidisciplinarietat, l’exploració de diferents formes i formats, i l’expressió emocions i històries, treballant amb el cos dins el món digital, l’escriptura i la veu. Durant els últims anys ha treballat de ballarina, coreògrafa, performer, ajudant de
direcció i assistent de coach d’actors. Actualment cursa els estudis del Màster en Artteràpia transdiscplinària i desenvolupament humà a l’institut IATBA. Compagina projectes personals amb projectes escènics i audiovisuals. L’any 2019 va iniciar una residència a Roca Umbert per desenvolupar el projecte La dependència del moviment.

2NegroOscuro   3Dependencia   1BasicsIdentidad

Links:

https://vimeo.com/martaros

@ouinaohr