Projecte: NAUFRAGIO III y IV

 

La primera part del projecte “Naufragio” (2014) consisteix en un fals reportatge fotogràfic que documenta l’arribada d’ànecs de goma – caiguts al mar durant una tempesta als anys 90 _ a la costa del Maresme, quan un vaixell de càrrega deixa anar milers d’ous Kinder a una platja del Mar del Nord l’any passat. Rey interpreta l’incident amb una instal·lació feta amb quatre sorrals plens de sorra de color rosa i 400 ous de gallina (2018).

Durant la seva estància a Roca Umbert, l’artista es planteja agregar dos episodis a la seva saga, treballant a partir de residus plàstics disseminats al voltant de llocs naturals de Granollers. El conjunt del cicle “Naufragi” es llegeix com una fabula sobre la globalització.

 

CV

Nathaly Rey és una artista francesa establerta a Barcelona des de l’any 2006. La seva obra està formada per diferents línies narratives que li permeten abordar els seus temes predilectes com la memòria, la infància, els cicles de violència i la societat de consum. Durant l’any 2008, Rey va fer la seva primera residència a Roca Umbert amb el projecte “Monstruos Eternos“, amb col·laboració amb l’escola Montserrat Solà.

 

 

Links:

www.nathalierey.com

nathalie.rey.7967

@nathalierey_oficial