Projecte

Explora la seva pràctica generalment a través de la instal·lació i la performance.

Treballa a partir de l’input de qüestionar i reinterpretar la realitat més quotidiana i a partir d’aquí generar intervencions en contextos i espais específics on poden conviure art, vida, públic actiu i relacions humanes.

Té una peculiar fixació amb els objectes i els espais que ens envolten, i li interessa de quina manera conviuen en nosaltres, com en transformen, ens faciliten i limiten l’existència.
Actualment experimenta com generar la participació d’un públic actiu, endinsant-se així amb propostes més relacionals.

CV

Neus Masdeu, nascuda a Arenys de Mar 1995,

Experiències Artístiques Exposició col·lectiva Tret de Sortida al Konvent ( Berga ) 2018 Exposició col·lectiva Les maletes de Walter Benjamin comissariada per Pilar Parcerissas ( Portbou, Arts Santa Mònica i la casa de Velazquez de Madrid ) 2017 Exposició col·lectiva Apertus 01 the ass between two chairs a la galeria Àngels Barcelona produïda per la fundació Hans Nefketns i l’Escola Massana ( Barcelona ) 2016 Exposició col·lectiva Barcelona Emergens a la galeria La Xina Art ( Barcelona ) 2016 Residència Artistica al Konvent ( Berga ) 2018 Residència Artistica La RARa ( Calella ) 2018 Resident Associada a l’Espai d ’Arts Roca Umbert ( Granollers ) 2017-2018 Resident a la l’Espai d’Arts Roca Umbert (Granollers ) 2018-2019 Ajudant de producció a la instal·lació de Francesca Llopis I tu, que hi posaries sota el focus? al Festival Llum Poblenou ( Barcelona) 2019 Producció de perfogincama per el projecte POSTDATA ( MACBA educació ) 2018 Ajudant de producció de LLUM! Al Castell de Montjuic amb Francesca Llopis ( Barcelona ) 2017

Web

https://neusmasdeu.hotglue.me/