Projecte

M’interessa pensar i generar contingut crític a través de la societat de consum i les dinàmiques que se’n deriven, com els ritmes, els moviments, les jornades laborals, la manera de relacionar-nos entre nosaltres o com ens mostrem.

Treballo dins l’àmbit de l’art a través de diversos llenguatges, majoritàriament la performance, i la instal·lació.

Faig servir com a material la mateixa quotidianitat del context on em trobo, i intento activar dins la mesura del possible certs formats d’obra que permetin la interacció del públic, als meus projectes no hi pot faltar mai la tendresa i l’humor, que són els pilars també de la meva vida.

 

CV

Neus Masdeu, nascuda a Arenys de Mar 1995,

Experiències Artístiques Exposició col·lectiva Tret de Sortida al Konvent ( Berga ) 2018 Exposició col·lectiva Les maletes de Walter Benjamin comissariada per Pilar Parcerissas ( Portbou, Arts Santa Mònica i la casa de Velazquez de Madrid ) 2017 Exposició col·lectiva Apertus 01 the ass between two chairs a la galeria Àngels Barcelona produïda per la fundació Hans Nefketns i l’Escola Massana ( Barcelona ) 2016 Exposició col·lectiva Barcelona Emergens a la galeria La Xina Art ( Barcelona ) 2016 Residència Artistica al Konvent ( Berga ) 2018 Residència Artistica La RARa ( Calella ) 2018 Resident Associada a l’Espai d ’Arts Roca Umbert ( Granollers ) 2017-2018 Resident a la l’Espai d’Arts Roca Umbert (Granollers ) 2018-2019 Ajudant de producció a la instal·lació de Francesca Llopis I tu, que hi posaries sota el focus? al Festival Llum Poblenou ( Barcelona) 2019 Producció de perfogincama per el projecte POSTDATA ( MACBA educació ) 2018 Ajudant de producció de LLUM! Al Castell de Montjuic amb Francesca Llopis ( Barcelona ) 2017

Web

https://neusmasdeu.hotglue.me/