Projecte

Artista plàstic, músic i actor. Treballo en projectes d’investigació artística basats en la hipòtesi que la festa tradicional i la performance contemporània són dos actes que poden confluir en molts aspectes. Aquests defineixen molt bé la meva trajectòria artística, des de la música tradicional i les festes majors viscudes fins a la creació plàstica. El resultats de la meva recerca els plasmo en espectacles, performances i exposicions que fan dialogar al carrer, en escenaris o en espais expositius aquestes disciplines i els converteixen en actes performatius amb uns rituals propis envoltats de l’imaginari creat durant els mesos d’investigació.

CV

Nascut el 1978 a Barcelona, té l’estudi a Roca Umbert, Fàbrica de les arts de Granollers. Sóc llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2005) i  graduat amb Títol Superior de Música, especialitat Interpretació  d’Acordió diatònic per l’ESMUC (Escola Superior de musica de Catalunya)(2015).
Treballo  en la  recerca centrada en la interdisciplinarietat que m’ofereix la meva formació i el meu principal interès és veure com es pot concretar aquesta interacció de disciplines en un pla performatiu amb un llenguatge propi tan plàstic com musical.
Conec perfectament els tres llenguatges: el plàstic per els meus estudis superiors en belles arts i haver treballat deu anys al taller d’escultura Sarandaca. El llenguatge musical pel grau superior a l’ESMUC i formar part de multitud de formacions musicals els darrers anys. I el llenguatges d’actor pels seus estudis a l’escola d’actors del Teatre de Ponent i  per haver format part de companyies de teatre tant de carrer com de sala. També conec en profunditat les danses tradicionals i ha estudiat altres disciplines de danses com la contemporània i el contact.
Els darrers anys he combinat l’activitat plàstica amb la musical i d’actor, en exposicions individuals, performances, actuacions musicals, espectacles teatrals d’escenari i de carrer i gravacions musicals d’estudi.
En els últims deu anys he realitzat més de 1.300 actuacions com a professional, i he col·laborat amb més de 40 companyies tan de música com teatrals i amb diferents artistes plàstics arreu de territori català i diversos països d’Europa.

Web o links de xarxes

Web  www.polaumedes.cat

Instagram: @pol_aumedes

Twitter: @sarandaca

Facebook: facebook.com/polaumedesmorell

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRJzlKYtv0Tr2uyhU5mstEw