Projecte: PANTALLA PÚBLICA 

 

Sota el nom artístic de RICE, és un artista visual plàstic i docent, la seva pràctica pictòrica es defineix dins l’àmbit de l’espai públic, utilitzant l’entorn i murals com espai d’acció on expressa els seus interessos, preocupacions i reflexions a través de la pintura.

Amb aquesta dinàmica i la possibilitat que li dóna el carrer com a plataforma, crea obres específiques on assaja la reactivació de focus d’atenció de l’espai públic, buscant fer d’altaveu i donar visibilitat als protagonistes dels seus retrats.

 

 

CV

Llicenciat en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, ha exposat en diferents galeries d’àmbit nacional i internacional, com la Surface Gallery (Nottingham, UK), Spanish Embassy (Washington DC), o la Visual Aids (NYC, EUA), entre altres. També ha participat  en diferents Festivals d’Art Urbà, com l’Ibug Festival (Chemnitz, Alemanya) o més recentment el Festival Monar’t (Girona). A nivell nacional ha treballat per fundacions com Difusor, Contorno Urbano, Rebobinart o Madrid Streetart project. Actualment té una exposició individual al Museu de la Mediterrania, a Torroella de Montgí.

De manera paral·lela he estat desenvolupant la meva carrera com artista dins el camp de l’educació i la pedagogia, oferint classes de pintura mural per joves, adolescents i també adults, en centres com la UDG (Girona), Escola Municipal Tres Pins (Barcelona), Institut del Teatre (Barcelona), i ofereixo de manera regular classes d’stencyl al CC Albareda (Barcelona).

 

Links:

@ricebarcelona

https://ricevisualartist.wixsite.com/rice