Projecte: PANTALLA PÚBLICA (DOLCES PARAULES)

En Dolces Paraules, m’interessa la recerca de narratives ficcionals, a partir del llenguatge mut i l’imaginari del llenguatge literari. En aquest cas confecciono retrats per intervenir l’espai públic mitjançant un procés relacional a partir de textos i fragments que selecciono provinents de diferents relats o versos, que identifico i relaciono posteriorment amb un element de pastisseria, escollit per oferir a una persona concreta.

De cada relat n’esdevindrà un retrat d’una persona diferent, cadascuna relacionant-se amb aquest element dolç, de rebosteria, que vull utilitzar com a metàfora per fer visible la passió, dolor, o l’amor incondicional que s’amaga darrera les paraules. Aquesta sèrie està pensada per ser exposada en aparadors de diferents pastisseries, fent servir aquestes com un espai expositiu poc convencional, però accessible a tothom.

CV

Llicenciat en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, he exposat en diferents galeries com la Visual Aids (NYC), Spanish Embassy (Washington DC), i a Barcelona a l’Artevistas Gallery. He participat en diferents Festivals d’Art Urbà a nivell nacional i internacional, com l’Ibug Festival (Chemnitz, Alemanya) o al Street Art Festival (Nottingham, Anglaterra).

De manera paral·lela he estat desenvolupant la meva carrera com artista dins el camp de l’educació i la pedagogia, oferint classes de pintura mural per joves, adolescents i també adults, en centres com la UDG (Girona), Escola Municipal Tres Pins (Barcelona), Institut del Teatre (Barcelona), i ofereixo de manera regular classes d’stencyl al CC Albareda (Barcelona).

Links:

https://www.instagram.com/ricebarcelona/

https://ricevisualartist.wixsite.com/rice