Spirit és un programa educatiu virtual gratuït en el qual participen famílies, educadors/es i artistes facilitadors/es. L’objectiu de Spirit és desenvolupar processos creatius vinculats a la cultura visual i al ciberespai, per tal de potenciar la creativitat, la memòria, les emocions, el pensament visual i l’experiència encarnada.

Spirit es planteja com un projecte pilot, en un moment històric crucial (COVID-19) que ens empeny a buscar alternatives virtuals per activar espais col·lectius. Una de les eines claus en aquest projecte són plataformes, aplicacions, dispositius tecnològics i tecnologies de la comunicació, que orientem a la comunitat perquè siguin utilitzades de manera responsable i amb sentit crític.

Hi podeu accedir a partir del bloc http://espaidartseducacio.blogspot.com/search/label/Spirit, on ja hi ha penjada la primera càpsula. Cada 15 dies es penjarà una càpsula nova. El projecte està pensat per fer en família, per a nens i nenes de 5 a 11 anys. Només cal donar un email i un número de whatsapp per participar-hi.

Les inscripcions són gratuïtes: https://forms.gle/rCxyVgzZyBPE7VRC9