ACTIC Nivell 2 (virtual)

Carregant esdeveniments

ACTIC Nivell 2 (virtual)

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

29 setembre 2020 - 18:00h - 5 novembre 2020 - 20:00h

L’ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) és un certificat emès per la Generalitat de Catalunya que dona a conèixer a qualsevol empresa o
administració quin nivell de capacitats es tenen en l’ús de les TIC. Per obtenir-lo cal superar una prova telemàtica que s’avalua automàticament.

La biblioteca ofereix formació en format virtual dels continguts de les competències digitals exigides en les proves ACTIC de la Generalitat de Catalunya, prepara els alumnes en la
dinàmica de la prova i el procediment per a tramitar-la, i també ofereix realitzar la prova al mateix equipament amb reserva prèvia.


ACTIC Nivell 2 (certificat mitjà)

DURADA: 24 hores
SESSIONS: els dimarts i dijous, del 29 de setembre al 5 de novembre
HORA: de 18 a 20 h
PREU: gratuït
LLOC: VIRTUAL
REQUERIMENTS: cal disposar d’ordinador propi i bona connexió a Internet.
Per accedir a aquest curs és necessari haver obtingut l’ACTIC de nivell bàsic o tenir-ne els coneixements; es farà un test de nivell previ per comprovar-ho. Aquest curs dotarà l’alumnat d’eines i estratègies per preparar-se per a la prova ACTIC, però és imprescindible una pràctica constant fora de l’aula per assolir-ne els continguts.
Es demana compromís d’assistència a totes les sessions. La no assistència a més de 4 hores lectives implica la pèrdua de plaça a totes les formacions preinscrites.
INSCRIPCIONS: a partir del dijous 17 de setembre, a les 16 h, a www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques.

Detalls

Inici:
29 setembre 2020 - 18:00h
Final:
5 novembre 2020 - 20:00h
Etiquetes de l'esdeveniment:
, ,

Organitzador

Biblioteca Roca Umbert
Telèfon:
93 860 4450
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat/biblioteca