Com identifiquem el Vallès del present?

Carregant esdeveniments

Com identifiquem el Vallès del present?

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

11 març 2017 - 18:00h - 20:00h

Taller familiar amb  Urbanins

Data: 11 de març a les 18h.

Activitat dintre del cicle GEOPRESÈNCIES

El taller d’Urbanins dins el marc de l’exposició – procés Kairóscopi pretén reflexionar sobre el caràcter del territori del Vallès en el context actual.

La caracterització del territori actual sovint és efectuada per persones adultes que ho llegeixen des de la transformació de les ciutats tradicionals, com una evolució producte de la crisi econòmica o d’altres canvis, conseqü.ncia d’una comparativa amb els propis referents de ciutat experimentada.

L’activitat proposada, però, és una cerca de la perspectiva d’aquells que sempre han habitat el territori tal com el coneixem: els infants. Ells són nascuts en un moment recent, han experimentat pocs canvis; recollirem la seva realitat viscuda, la fresca percepció del Vallès actual.

Es tracta d’un entorn complex, que conviu inevitablement amb la ciutat de Barcelona, com a centre de la perifèria metropolitana. Format per la suma de molts fragments sovint mancats d’un visió unitària. La manca d’un imaginari col·lectiu potent, i la pròpia configuració física de l’espai fan que sovint no sigui fàcil aquesta lectura global.

També incidirem en totes aquells dinàmiques, percepcions i vivències que acaben definint l’experiència que en tenim.

Detalls

Data:
11 març 2017
Time:
18:00h - 20:00h
Categoria d'esdeveniments:

Organitzador

Espai d’arts

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts