Concert amb Ebri knight + Fantàctels

Carregant esdeveniments

Concert amb Ebri knight + Fantàctels

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

9 novembre 2019 - 22:00h

| Entrada 12€

Ebri Knight torna a la càrrega amb un nou treball. Els maresmencs han editat un EP que dona continuïtat al seu treball Guerrilla, que van presentar en una gira de 60 concerts pels Països Catalans, la resta de l’Estat i Alemanya. Una obra que referma els seus directes enèrgics i la seva actitud punk i compromesa. La voz dormida vol reivindicar l’oblit al qual el franquisme va condemnar a milers de persones.

Els teloners seran Fantactelsels Fantàctels, un grup d’origen vallesà que des de la seva formació el 2014 i en els últims 5 anys, ha perseguit un únic objectiu: reivindicar en el panorama musical i festiu català un ska d’arrel, conscient del seu origen i essència 2tone, mirant enrere per agafar força dels referents de casa nostra i de fora, i fent un salt endavant per exigir el lloc d’aquest gènere amb contundència.

I a les 20 h, I si parlem de música? Xerrada amb el grup dinamitzada per Joan Gener. Gratuït!

 

 

 

EntradesAnticip397x71

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Detalls

Data:
9 novembre 2019
Time:
22:00h
Preu:
12€
Etiquetes de l'esdeveniment:

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Nau B1