Concert amb Lildami i Suu

Carregant esdeveniments

Concert amb Lildami i Suu

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

23 novembre 2019 - 22:00h - 23:30h

| Entrada 10€

LILDAMI

Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantant de rap/ trap en català que destaca per un missatge allunyat de l’estereotip de drogues o violència. Llicenciat en disseny industrial, a aquest coco creatiu li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques, que acompanya dels millors beats. Una hora abans del seu concert podrem escoltar Suu, una de les joves promeses musicals actuals: pinzellades de reggae, rock i pop.

 

SUU
Suu és una de les joves promeses musicals més escoltades actualment. Per petició popular arriba el seu primer disc “Natural” (Halley Records, 2018). L’èxit aconseguit a través de les seves xarxes socials s’explica per la seva naturalitat, pel seu peculiar to de veu i pel seu do innat per la composició. Natural és un àlbum regnat per l’amor i la seva puresa. Parla d’amor en l’amistat, en la parella i cap a un mateix, sempre amb frescor i claredat. Amb pinzellades de reggae, rock i pop, entre d’altres, ha aconseguit crear un popurri d’estils diferents a cada cançó donant molta força a les lletres i a les històries que expliquen.

 

Abans del concert, a les 20 hores, I si parlem de música?

Xerrada amb el grup, dinamitzada per Joan Gener.

 

EntradesAnticip397x71

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Detalls

Data:
23 novembre 2019
Time:
22:00h - 23:30h
Preu:
10€
Etiquetes de l'esdeveniment:

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Nau B1