NOVA DATA: Concert de Itaca Band + Seyka

Carregant esdeveniments

NOVA DATA: Concert de Itaca Band + Seyka

24 octubre - 23:00h

| Entrada12€

ATENCIÓ: aquest concert s’ha posposat al 24 d’octubre de 2020.

Presentació del disc La Lengua de los pájaros

Itaca Band és una de les referències de música festiva dels Països Catalans. Amb el seu nou disc “La Lengua de los pájaros”, se situen definitivament com una de les bandes imprescindibles en totes les programacions nacionals i internacionals (han passat per països com Itàlia, França, Portugal, Alemanya, Japó, Índia o Nepal, entre d’altres). Una explosió de bona música, himnes i ritmes contundents que fan connectar amb la seva audiència des de la primera nota. Tots els seus concerts es converteixen en un complet karaoke però més enllà de la seva proposta més festiva, les seves lletres són reivindicació, transformació social i un ampli espectre emocional i existencial.

Els teloners seran el grup Seyka, un grup de la Vall del Tenes, format el passat mes d’agost de 2019. El seu estiles basa en el reggae, rap i ska. El passat desembre van treure el seu primer single anomenat “VEN” que estarà inclòs al pròxim EP que veurà la llum aquest any.

Preu: 12 €. Compra d’entrades a https://granollers.koobin.com/itacaband

EntradesAnticip397x71

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

 

 

Detalls

Data:
24 octubre
Time:
23:00h
Preu:
12€

Recinte

NAUB1