POSPOSAT: Concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic + grup teloner

Carregant esdeveniments

POSPOSAT: Concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic + grup teloner

23 maig - 23:00h

| Entrada12

Nocturns de vetlla i revetlla

El músic Joan Garriga, que va ser líder de Dusminguet i de La Troba Kung-Fú, torna amb la seva nova banda: El Mariatxi Galàctic. Ho fa amb quatre temes i un secret a veus: fixat el ball com a objectiu irrenunciable, en Joan mai ha dubtat d’anar a buscar la font, el principi poètic, fins a erigir-se en un autor amb l’empenta del Celso Piña i la sensibilitat d’en Sisa, un esperit lliure i radicalment compromès que administra com ningú el llegat ètic i estètic d’en Gato Pérez. Presenta un híbrid de rumba catalana i cúmbia llatina amb denominació d’origen vallesana, inventada per ell.

El concert estava previst incialment pel 25 d’abril però es posposa fins al 23 de maig. Ja podeu demanar les vostres invitacions entrant a https://www.escenagran.cat/ca/programacio/c/15266-joan-garriga-i-el-mariatxi-galactic.html

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

 

Detalls

Data:
23 maig
Time:
23:00h
Preu:
12
Etiquetes de l'esdeveniment:
,

Recinte

NAUB1