POSPOSAT: Concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic + grup teloner

Carregant esdeveniments

POSPOSAT: Concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic + grup teloner

3 octubre - 23:00h - 4 octubre - 01:00h

| Entrada12

Nocturns de vetlla i revetlla

El músic Joan Garriga, que va ser líder de Dusminguet i de La Troba Kung-Fú, torna amb la seva nova banda: El Mariatxi Galàctic. Ho fa amb quatre temes i un secret a veus: fixat el ball com a objectiu irrenunciable, en Joan mai ha dubtat d’anar a buscar la font, el principi poètic, fins a erigir-se en un autor amb l’empenta del Celso Piña i la sensibilitat d’en Sisa, un esperit lliure i radicalment compromès que administra com ningú el llegat ètic i estètic d’en Gato Pérez. Presenta un híbrid de rumba catalana i cúmbia llatina amb denominació d’origen vallesana, inventada per ell.

El concert estava previst incialment pel 25 d’abril però es posposa fins al 3 d’octubre. Ja podeu demanar les vostres invitacions entrant a https://www.escenagran.cat/ca/programacio/c/15266-joan-garriga-i-el-mariatxi-galactic.html

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

 

Detalls

Inici:
3 octubre - 23:00h
Final:
4 octubre - 01:00h
Preu:
12
Etiquetes de l'esdeveniment:
,

Recinte

NAUB1