Concert de Las Migas + Maria la Blanco

Carregant esdeveniments

Concert de Las Migas + Maria la Blanco

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

30 gener - 19:00h - 22:00h

| Entrada 12€

Las Migas

Presenten l’espectacle Empatía, nom femení, del grec “empátheia”, “sentir amn”.

Empatia és saber escoltar, és interpretar els senyals no verbals, és posar-se en la pell de l’altre, gairebé al principi de telepatia. Les cançons d’aquest nou espectacle s’han creat per aprofundir en aquest concepte, avui més que mai.

Són composicions noves que fan olor de mar, a natura, a flamenc, a transgressió, a poesia de poble, a dones de tot el món, a la lluita per millorar les coses i canviar-les.

Las Migas presenten Empatia amb valentia i amb una posada a punt que posa a les quatre components en diferents situacions no sempre esperades. Després de l’intensíssim tour 2019 de “Cuatro”, i un començament en 2020 absolutament prometedor, han pogut respirar, reflexionar i mirar cap a dins per veure qui són realment elles, per mostrar aquest jo individual i aquest jo col·lectiu a través de la seva música, de les seves veus i instruments, a veu en crit.

Maria la Blanco

És una cantant, guitarrista, violista i compositora que fussiona diferents estils musicals: des de la bossa-nova a la rumba, passant pel funk i el bolero. Amb una veu dolça, sensible i a la vegada potent, les seves composicions tracten sobre històries d’allò quotidià, deixant també un espai per reivindicar temes socials com la diversitat o la igualtat. 

Horaris del concert:  María la Blanco19 h / Las Migas 20 h

Preu 12 €

Entrades a la venda a https://granollers.koobin.com/lasmigas2021

Detalls

Data:
30 gener
Time:
19:00h - 22:00h
Preu:
12€
Etiquetes de l'esdeveniment:
,
Lloc web:
http://rocaumbert.com/

Organitzador

Nau B1

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41