Concert de Sabana

Carregant esdeveniments

Concert de Sabana

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

14 maig 2021 - 20:00h - 22:00h

Doble sessió, a les 18 i a les 20 h

Sabana, estrena del nou disc, Ja no m´hi encanto

Sabana és la nova fornada de pop en català del Vallès Oriental. Delicadesa, sinceritat, naturalitat i frescor aplicades a la construcció d’un projecte sòlid i professional, sempre amb l’objectiu d’oferir bona música i passar una bona estona.

Ja no m’hi encanto expressa el fet de créixer, madurar i aprendre. Aprendre de les vivències, de les persones, dels sentiments: aprendre a viure. Convida a no encantar-se amb allò que ja no ens omple, amb allò que ja no ens fa falta i que potser no cal seguir arrossegant. Representa el final d’una etapa i l’inici d’una de nova, però sense la voluntat d’esborrar o oblidar la primera, sinó amb el record del que hem viscut i amb la il·lusió de continuar vivint. Ara bé, darrere la quotidianitat de les lletres hi ha missatges que conviden a reflexionar sobre l’amor, la vida i la felicitat, altres sobre el sentiment de culpa i l’esperança i versos que condemnen injustícies i realitats del moment que vivim.

Preu: 10 €. Entrades a https://www.escenagran.cat/ca/programacio/c/26400-sabana-ja-no-mhi-encanto.html a partir del 18 de març.

Detalls

Data:
14 maig 2021
Time:
20:00h - 22:00h