NOVA DATA: Concert de Toundra + Yahi

Carregant esdeveniments

NOVA DATA: Concert de Toundra + Yahi

28 novembre - 22:00h - 29 novembre - 01:00h

| Entrada12€

Nova data confirmada: 28 de novembre de 2020

Presentació del disc Vórtex

Els madrilenys Toundra van començar el seu viatge el 2007. El seu so combina riffs poderosos, belles melodies i atmosferes intricades, tot això acompanyat en espaioses cançons plenes d’electricitat que emfatitzen la incandescent flama del directe del grup, i que els va portar ràpidament a convertir-se en un les bandes instrumentals més aplaudides d’Europa. En un temps rècord van publicar tres discos de manera independent, van girar per diversos països i van participar en alguns dels festivals més rellevants del continent, incloent el Primavera Sound i el FIB.

Preus: 12 € anticipada / 15 € mateix dia. Compra d’entrades a https://www.escenagran.cat/ca/programacio/c/15269-toundra-yahi.html

EntradesAnticip397x71

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Detalls

Inici:
28 novembre - 22:00h
Final:
29 novembre - 01:00h
Preu:
12€
Etiquetes de l'esdeveniment:
,

Recinte

NAUB1