ENTRADES EXHAURIDES! Concert Els Catarres + Jana Sirés

Carregant esdeveniments

ENTRADES EXHAURIDES! Concert Els Catarres + Jana Sirés

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

1 desembre 2018 - 22:00h - 23:00h

| Entrada15€

Presentació del nou disc Tots els meus principis

L’actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva a les nostres festes i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d’èxit dels grups catalans. Un grup únic, irrepetible i ja icònic que torna -després d’un any i mig d’aturada- amb Tots els meus principis, un disc menys acústic que remarca la presència de les guitarres elèctriques i segueix l’estil positiu “catarra” però amb un punt més nostàlgic.

Telonera: Jana Sirés

La cantautora de La Garriga presenta Waterfall, un recull de 13 temes propis que parlen de diferents sensacions: quan el tot s’atura davant d’una imatge que et captiva, quan m’imagino que per un moment puc parlar amb el temps, quan confesso sentiments que he tingut en un moment de la meva vida. Això és Waterfall, una cascada de colors, de sons, d’emocions, de raconets de les meves vivències que agafen la forma d’una cançó.

Data i Hora de l’esdeveniment: Dissabte 1 de desembre de 2018 a les 22:00h

Lloc de l’esdeveniment: Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Preu:  15€

EntradesAnticip397x71

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Detalls

Data:
1 desembre 2018
Time:
22:00h - 23:00h
Preu:
15€
Lloc web:
http://www.rocaumbert.com

Organitzador

Nau B1

Recinte

Nau B1