Concert LDS Lágrimas de sangre + Cuarto Segunda

Carregant esdeveniments

Concert LDS Lágrimas de sangre + Cuarto Segunda

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

24 novembre 2018 - 23:00h

| Entrada12€

Presentació de Viridarquia

LDS és una banda de rap combatiu, que beu d’estils més enllà del hip hop, com el rock o el reggae, allunyant-se dels tòpics de l’herència nord-americana. Amb el disc Viridarquia el grup s´ha convertit en un dels més sol·licitats i ha estat present en la majoria de macrofestivals. L’àlbum el formen 15 noves cançons amb una producció més acurada, una presentació de luxe i col·laboracions de membres dels grups Glaukoma, Zoo, Chalart58 o la cantautora Silvia Tomás.

Data i Hora de l’esdeveniment:Dissabte 24 de Novembre de 2018 a les 22:00h

Lloc de l’esdeveniment: Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Preu: 12€

EntradesAnticip397x71

Les taquilles obriran els dies de concert a les 21.30h.

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d’anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d’entrar. Si l’acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Teloners: Cuarto Segunda

Cuarto Segunda-1

Cuarto Segunda neix de la necessitat d’oferir al món del RAP una esperança en els temps que corren.  Nascuts al Vallès Oriental i Lleida, cuinen la música des de zero, cultivant bases instrumentals amb guitarra, baix, bateria i teclat sobre les que després s’uniràn versos de tres veus per moure tant la ment com el cos.

Detalls

Data:
24 novembre 2018
Time:
23:00h
Preu:
12€
Lloc web:
http://www.rocaumbert.com

Organitzador

Nau B1

Recinte

Nau B1