CONVOCATÒRIA OBERTA: concurs de dramatúrgia MICROTEATRE 2016

Carregant esdeveniments

CONVOCATÒRIA OBERTA: concurs de dramatúrgia MICROTEATRE 2016

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

22 juliol 2016 - 09:00h - 21:00h

Arsènic Espai de Creació i Roca Umbert Fàbrica de les Arts convoquen la tercera edició del Projecte Microteatre de guions teatrals per a obres breus. L’objectiu és impulsar la creació escènica entre dramaturgs novells residents a Catalunya. Els textos es poden presentar fins al dia 22 de juliol i els seleccionats pel jurat es representaran en petit format durant la tardor en espais singulars de la fàbrica. L’organització designarà una direcció escènica professional, seleccionarà els intèrprets -actors i actrius joves-, i s’encarregarà de la producció.

En aquesta ocasió, els guions giraran a l’entorn de la idea No!. Hauran de ser textos originals, escrits en llengua catalana i no poden haver estat presentats en cap altre certamen. Les obres tindran una durada màxima de 20 minuts i estaran pensades per a un repartiment també màxim de tres actors o actrius d’entre 16 i 25 anys. Cada participant podrà presentar-hi un text.

El jurat, format per 3 professionals de les arts escèniques, seleccionarà un màxim de 4 obres, els autors de les quals obtindran una dotació econòmica de 200 € cadascun. El veredicte es farà públic el dia 21 de setembre a través de www.arsenicreacio.com i www.rocaumbert.cat, alhora que es comunicarà a les persones guanyadores.

A partir d’aquí, començarà el procés de producció de les obres seleccionades, sota una direcció professional. Els directors o directores, escollits per l’organització, podran dir la seva a l’hora de triar els actors i actrius joves que es posaran a la pell dels diferents personatges. Igualment, podran fer aportacions al guió, i s’implicaran en la posada en escena i els elements d’attrezzo. L’estrena de les obres guanyadores a la tercera edició del Projecte Microteatre, prevista per als dies 18 i 19 de novembre, tancarà el cercle del procés creatiu.

Adjuntem les bases de la 3a ed. del Projecte Microteatre

Detalls

Data:
22 juliol 2016
Time:
09:00h - 21:00h
Etiquetes de l'esdeveniment:
, , ,

Organitzador

Arsènic

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41