Carregant esdeveniments

Ekilibris

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

6 octubre 2015 - 18:00h

Ekilibris, un taller per a joves per fomentar la creativitat, la inclusió social i el treball en grup

Per segon any, l’Ajuntament de Granollers -amb la participació de Serveis Socials, Cultura, Joventut, i Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD)- i l’Associació Artescena engeguen Ekilibris, un projecte de dinamització comunitària en què s’utilitza el teatre i el circ social com a eina d’intervenció i transformació social.

A través de les tècniques del circ i del teatre es fomenta la creativitat, la inclusió social, el treball en grup i l’adquisició d’eines d’expressió i comunicació, el treball de gènere i les relacions intergeneracionals. Així, mitjançant l’expressió artística, permet conceptualitzar fenòmens que, mitjançant altres llenguatges, seria més dificultós; com per exemple el diàleg que s’estableix entre aquests i aquestes adolescents a partir de l’expressió corporal, que seria molt diferent del que s’establiria a partir del llenguatge escrit. Aquest fet afavoreix que els i les participants tinguin noves experiències, en nous espais, amb noves persones, i se sentin protagonistes de l’activitat, afavorint els processos de desenvolupament personal i cohesió social.

El projecte s’adreça a nois i noies de 13 a 17 anys, i l’activitat començarà el dia 6 d’octubre i s’allargarà fins al desembre. Les sessions es faran en dimarts, entre 6 i dos quarts de 7 de la tarda, a la Troca – Roca Umbert (Enric Prat de la Riba, 77). Els participants faran equilibris, trapezi, malabars, acrobàcia i teatre.

Els joves interessats poden apuntar-se fins al dia 30 de setembre al Gra (pl. de l’Església, 8, tel. 93 842 66 84).

Detalls

Data:
6 octubre 2015
Time:
18:00h

Recinte

La Troca
Enric prat de la riba 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 48 54