EL FILL I LA PUTA, performance d’A. Azcona i C. Nuñez

Carregant esdeveniments

EL FILL I LA PUTA, performance d’A. Azcona i C. Nuñez

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

1 juliol 2017 - 20:00h - 21:00h

| EntradaDe franc

ACTIVITAT INCLOSA AL PROGRAMA OBERT X VACANCES

L’any 1988 com inquietant nexe entre dos artistes, clarament autobiogràfics. Data del naixement d’Abel Azcona, en contra de la voluntat de la seva mare, en una clínica a la ciutat de Madrid. Aquest mateix any Cristina Nuñez va patir un avortament a Milà. El seu primer autoretrat també és amb data de 1988. Imprescindible no obviar el passat de Cristina Nuñez com heroïnòmana i prostituta, com la mare d’Abel Azcona.

El fill i la puta és una proposta performativa col·lectiva generada a partir d’una trobada entre les artistes Cristina Nuñez i Abel Azcona. Una confessió entre totes dues, convidant al visitant a formar part de la mateixa. Un intercanvi al voltant de l’experiència vital, buscant una catarsi identitària i esdevenint l’espai en lloc de culte ètic i estètic. Una instal·lació viva que pretén unir i intercanviar els rols de tots els presents. Una reflexió al voltant de la maternitat, el vincle i la càrrega emocional de vivències extremes i connectades des de diferents punts.

Els assistents a la peformace hauran de vestir de negre i no portar motxilles o objectes voluminosos.

L’assistència és gratuïta però amb inscripció prèvia a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEHuP-t4qCIDQ3Jut4jJTauMBtfpCCmz6dyXm375oF-Ym3zQ/viewform?usp=sf_link

Detalls

Data:
1 juliol 2017
Time:
20:00h - 21:00h
Preu:
De franc

Organitzador

Espai d’Arts
Telèfon:
93 861 4941
Adreça electrònica:
Lloc web:
www.rocaumbert.cat

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts