En cru. Assaig obert comentat

Carregant esdeveniments

En cru. Assaig obert comentat

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

3 febrer 2018 - 18:00h - 19:00h

En Cru és un assaig obert comentat a l’entorn de L’Estol de Roser López Espinosa i Many de Thomas Noone (Producció Nacional de Dansa).

De què se serveix el coreògraf per crear un espectacle? Amb quines eines i codis treballa? En l’assaig obert tindrem ocasió de conèixer de primera mà les singularitats dels dos coreògrafs de l’espectacle i els seus treballs a través de la figura de la coordinadora artística de la PND Laura Vilar, que conduirà la sessió.

A l’acabar, obrirem un col·loqui amb el públic per a compartir informació de detalls que interessin a l’espectador i incidir en els perquè, els com i els qui. Donar l’oportunitat, en definitiva, de conèixer una mica més els perquè, els com i els qui: punts de partida, com s’han anat fixant les parts de la peça i com s’ha resolt el material de moviment, espai, dramatúrgia, llum.

El format d’assaig conforma una sessió amable i fluïda, i és en sí mateixa una eina per descobrir el procés creatiu d’un treball de dansa, desvetllar el seu obrador i la seva cuina: del com es cou un espectacle de dansa per a l’escena.

No cal inscripció. Gratuït.

Detalls

Data:
3 febrer 2018
Time:
18:00h - 19:00h
Etiquetes de l'esdeveniment:

Recinte

Centre d’Arts en Moviment
Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 861 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com