Exposició Parelles artístiques: experiències creatives per la salut mental

Carregant esdeveniments

Exposició Parelles artístiques: experiències creatives per la salut mental

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

2 desembre 2021 - 19:00h - 20:00h

La Nau Dents de Serra de Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers acollirà del 2 al 12 de desembre l’exposició Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental. La mostra reuneix totes les obres que s’han creat durant la 15a edició d’aquest projecte: 36 peces realitzades amb diferents tècniques per parelles artístiques de les entitats de salut mental Alterarte CFP (Maresme), CHM Grup Salut Mental (Barcelonès), Associació El Far (Vallès Oriental), Daruma (Vallès Oriental) i Osonament (Osona).

L’acte d’inauguració tindrà lloc el proper dijous 2 de desembre a les 19h i comptarà amb la presència de representants de les entitats i administracions organitzadores: Ajuntament de Granollers, Roca Umbert, Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA, Daruma i Osonament.

La mostra tanca el cicle d’exposicions que s’han anat realitzant en diferents punts de la geografia catalana durant el 2021. Paral·lelament, s’han organitzat diferents activitats:

Dia 1 de desembre a les 19h. A la sala La Miranda de l’Espai d’Arts de Roca Umbert: Teatre: Caminar sobre els meus peus, a càrrec de Maria Manau i Marta Jover; Xerrada: “Art intuïtiu per al benestar emocional”, a càrrec de Cris Méndez.

Dia 9 de desembre a les 19hTaller en moviment. Exploració personal a través de l’art, a càrrec d’Alba Cobo. A la Nau Dents de Serra de Roca Umbert.

Dia 15 de desembre a les 19hWorkshop de fotografia: La veritat interna, a càrrec de La Bala Studio i La Filanda. A la sala La Miranda de l’Espai d’Arts de Roca Umbert

Detalls

Data:
2 desembre 2021
Time:
19:00h - 20:00h

Recinte

Nau Dents de Serra
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401
+ Google Map