Exposició: “Time on Quaaludees and Red Wine” d’Anna Galí

Carregant esdeveniments

Exposició: “Time on Quaaludees and Red Wine” d’Anna Galí

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

15 octubre 2020 - 18:00h - 1 novembre 2020 - 20:00h

Nau de Dents de Serra

Dijous, Divendres i Dissabte, de 18h a 20h. Diumenge, de 11h a 13h

Emmarcada dins del Festival Panoràmic

Anna Galí (Girona, Espanya,1968) s’acosta a la fotografia durant la infantesa a través de la cambra fosca instal·lada pels seus germans al garatge de la casa familiar, que ella fa servir  com a mitjà de documentació i expressió des de l’adolescència.

Els seus interessos es mouen al voltant de la relació entre la fotografia, la identitat i la memòria en el context contemporani d’ús massiu d’internet i xarxes socials. També investiga, d’una banda, el vincle estret entre la fotografia i el text, i l’augment del potencial comunicatiu quan s’uneixen i, d’altra banda, la fotografia com a mitjà de transformació personal i social.

L’autora ens introdueix així la seva obra:
 “Després de la mort del meu fill el 2017, als 18 anys, a causa d’una sobredosi i gràcies a aquesta nova herència i empremta digital que deixem, descobreixo una part d’ell que s’amagava sota l’aparença de normalitat excepcional: una persona turmentada que va buscar una via d’escapament a la seva incomoditat en el món a través del consum de medicaments i altres drogues, i que va compartir aquesta part més íntima i secreta a través de xarxes socials i internet. «Time on Quaaludes and Red Wine (ToQaRW)» aborda, mitjançant diferents fonts i llenguatges (arxiu familiar, apropiació d’imatges i textos, documents personals, imatges de creació pròpia, etc.) temes com la dualitat entre la identitat que mostrem als nostres éssers més propers i la que mostrem al món virtual o digital, les relacions familiars,
 la formació de la personalitat en l’adolescència, les addiccions, la mort o el dol. «ToQaRW» és una part fonamental del meu procés de dol i de reconciliació amb ell, però també una manera de donar-li veu i deixar que ell mateix ens expliqui una història en la qual es poden veure reflectits els joves de la seva generació.”

Més informació aquí

Detalls

Inici:
15 octubre 2020 - 18:00h
Final:
1 novembre 2020 - 20:00h
Etiquetes de l'esdeveniment:
Lloc web:
http://rocaumbert.com/

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts