Exposició: “Transitional” de Jacqui Barrowcliffe

Carregant esdeveniments

Exposició: “Transitional” de Jacqui Barrowcliffe

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

15 octubre 2020 - 18:00h - 1 novembre 2020 - 20:00h

Nau de Dents de Serra

Dijous, Divendres i Dissabte, de 18h a 20h. Diumenge, de 11h a 13h

Emmarcada dins del Festival Panoràmic

«Transicional» és un projecte personal de Jacqui Barrowcliffe (Londres, Regne Unit, 1974), que reflexiona sobre el dol i la transició entre les diferents etapes del procés. Una mirada sobre com l’absència d’un ésser estimat afecta l’entorn domèstic i com aquest espai es converteix en una metàfora de l’espai emocional intern. El projecte explora, precisament, la connexió entre aquests dos espais: el domèstic i l’emocional. «Transicional» sorgeix de la necessitat de tractar una experiència traumàtica personal i, alhora, convida l’espectador a entrar en aquest món íntim per trobar un sentit d’equanimitat amb les seves pròpies experiències i emocions.

Les nou imatges de l’exposició reflecteixen diferents moments del procés de dol, començant pel xoc i acabant amb l’acceptació, passant per la negació, la ira, la negociació, l’esgotament, la depressió, el buit i la reflexió, encara que el recorregut no es fa de manera lineal.

Enfrontar-se a un armari ple de la roba d’un ésser estimat mort i ser capaç d’acceptar la transformació d’aquest espai, és una metàfora de la nostra capacitat per enfrontar-nos al dolor i transformar-lo en una altra cosa.

Més informació aquí

Detalls

Inici:
15 octubre 2020 - 18:00h
Final:
1 novembre 2020 - 20:00h
Etiquetes de l'esdeveniment:
Lloc web:
http://rocaumbert.com/

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts