Festival Panoràmic Granollers

Carregant esdeveniments

Festival Panoràmic Granollers

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

17 octubre 2019 - 18:00h - 20 octubre 2019 - 20:00h

Panoràmic aposta per vincular cinema, fotografia i noves tecnologies a través de l’emblemàtic espai de Roca Umbert.

Consulteu tota la programació a www.panoramicgranollers.cat

És el festival que té la fotografia com a protagonista que s’expressa de manera expandida a través de disciplines amigues com el cinema, el vídeo, les instal·lacions i altres pràctiques artístiques contemporànies.  Abranda la fotografia expressada no només pels fotògrafs sinó també més enllà dels fotògrafs; des del cinema però també més enllà del cinema; des d’una mirada endins de la fotografia però sobretot des d’una mirada perifèrica de la fotografia; des de l’anvers i des del revers d’allò fotogràfic.

PANORÀMIC vol contribuir així mateix, a visibilitzar la creació de les noves generacions que treballen entorn del cinema i la fotografia. El nou talent que emergeix d’escoles de cinema, escoles de fotografia, escoles audiovisuals i d’altres, però alhora difondre creacions incòniques en el món de la imatge.

Aquesta tercera edició el Festival Panoràmic es centra en la lluna, en el 50è aniversari de l’arribada de l’home al brillant satèl·lit el 20 de juliol de 1969.

L’Última Thule és l’objecte més primitiu i llunyà del sistema solar explorat fins ara. La sonda New Horizons, llençada per la NASA el 2006, està capturant imatges de l’Última Thule que ajudaran a estudiar els inicis del nostre sistema planetari fa més de 4.500 milions d’anys. S’espera que la New Horizons funcioni fins a mitjan del 2030 i podria arribar a explorar un altre objecte del cinturó de Kuiper.

 

Detalls

Inici:
17 octubre 2019 - 18:00h
Final:
20 octubre 2019 - 20:00h
Lloc web:
http://www.panoramicgranollers.cat

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41