FIra Jugatú

Carregant esdeveniments

FIra Jugatú

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

7 octubre 2018 - 09:00h - 18:00h

 Jugatú, és el festival de tardor de jocs, organitzat per l’Ajuntament de Granollers (Granollers Mercat).  Seran dues jornades dedicades a apropar el joc i les seves virtuts pedagògiques i lúdiques a grans i petits. La fira té l’origen en la iniciativa Jugar x Jugar que, en el marc de la Fira de l’Ascensió, al llarg de 12 anys ha anat sumant més espai i aficionats al món del joc de taula.
Dissabte, 6 d’octubre, durant tot el dia (d’11 a 21 h), la carretera, entre la plaça de la Corona i el Museu, acollirà el mercat de jocs, amb carpes d’una vintena d’editorials, clubs, autors i establiments, on es podrà adquirir jocs i provar-los, participant en els diversos campionats de jocs que s’han organitzat.

Diumenge, 7 d’octubre, de 9 a 18 h a la nau Dents de Serra de Roca Umbert (Enric Prat de la Riba, 77), hi haurà un seguit de campionats organitzats per l’establiment  HomoLudicus. Es podrà jugar a Catan i Carcassonne (Devir), Welcome hacia el Perfecto Hogar (SD Games), Rummicub i Triominos (Goliath), Half Pint Heroes (GDM Games), Magic de Gathering, Pokemon TCG, Imperial Assault i  X-Wing. També s’instal·larà una ludoteca i un espai per a demostracions de jocs de taula a càrrec de les editorials.

 

Detalls

Data:
7 octubre 2018
Time:
09:00h - 18:00h

Recinte

Nau Dents de Serra
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401
+ Google Map