FONDRE’S EN EL PAISATGE…

Carregant esdeveniments

FONDRE’S EN EL PAISATGE…

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

25 març 2017 - 10:00h - 14:00h

FONDRE’S EN EL PAISATGE…

…i esdevenir territori.

Experiència-taller a peu amb Jordi Mas

Data: dissabte 25 de març de 10 a 14h

Activitat dintre del cicle GEOPRESÈNCIES

Per finalitzar el projecte s’oferirà una manera concreta d’entendre el cos que balla i el seu fer coreogràfic. Aquests, prenent distancia dels estàndards clàssics, incorporen processos de creació de les imatges que ens fem del món en què vivim i giren les inèrcies, explorant multiplicitats i permeabilitats entre les perifèries, les regions, els llocs, el  imaginaris constituïts, els llindars administratius, els marges físics territorials i les diferents versions de ciutat expandida.

Es vol integrar presència i aportació, al llarg de tot el recorregut del projecte, d’una significació de la dansa que ens permeti articular variables de temps i espais possibles, que possibilitin poder desdibuixar uns límits, els corporals i els territorials, i proveir-nos d’aquesta manera, d’una proposta col·lectiva d’experiències que ajudin a configurar un sentit del lloc reanimat i renovat.

 

Jordi Mas

Ballarí, investigador i pensador, compromès amb opcions de vida que congreguen aspectes relacionats amb la salut, l’acció comunitària, l’art i la creació. Preferentment influenciat pel Body Weather Laboratory. Actualment la meva activitat consisteix en concebre i realitzar projectes que vinculen el coneixement del cos humà amb escales

espacials i temporals d’àrees determinades, amb l’objectiu d’ampliar la significació de la dansa, perquè aquesta aconsegueixi arribar i accedir en camps a on fins ara havia estat desatesa.

www.jordimasdansa.com

Detalls

Data:
25 març 2017
Time:
10:00h - 14:00h

Organitzador

Espai d’arts

Recinte

Espai d’Arts
Carrer de Lluís Companys, 1, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 860 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com/espaidarts