Formació: Conceptualització i difusió d’un projecte escènic

Carregant esdeveniments

Formació: Conceptualització i difusió d’un projecte escènic

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

3 maig - 10:00h - 14:00h

| Entrada20€

Formació dinamitzada per Marine Budin i Marcela Imazio (Elclimamola), dirigida a artistes, creadores i productores emergents o amb necessitat de compartir dubtes.

Aquesta formació pretén donar una visió global i explicar quines són les eines necessàries de gestió per iniciar un projecte escènic: com organitzar-se i donar visibilitat a les creacions i col·laboracions.

Aquest curs està format per dues càpsules de quatre hores cada una. Al llarg d’aquesta proposta s’explorarà d’una manera pràctica com articular i vincular diferents paràmetres artístics, de producció, difusió i comunicació que comporta desenvolupar d’un projecte.

Els dos projectes es poden seguir per separat encara que recomanem fer les dues ja que considerem important tenir en compte totes les facetes administratives, econòmiques i logístiques del teu projecte abans de distribuir-lo.

CÀPSULA 1: PRODUCCIÓ. DE LA IDEA A LA ESTRENA
Centre d’Arts en Moviment, Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Dilluns 12 d’abril de 10 a 14h
20

En aquesta càpsula s’explicaran tots els passos que s’han de seguir durant el procés de producció d’un projecte escènic. Ens centrarem a treballar com definir objectius, dissenyar estratègies, crear equips, elaborar pressupostos i buscar finançament, establir calendaris i començar a donar visibilitat al projecte.

Demanarem als participants que ens expliquin quin moment estan els seus projectes per orientar la sessió a les problemàtiques concretes.

CÀPSULA 2: DIFUSIÓ. DE L’ESTRENA A LA GIRA
Centre d’Arts en Moviment, Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Dilluns 3 de maig de 10 a 14h
20

Aquesta càpsula serà impartida per la distribuïdora Palo Santo. Compartiran la seva experiència en els aspectes de comunicació i difusió de projectes escènics. Explicaran quins són els materials i les estratègies necessàries per comunicar el projecte de la millor manera. També quins passos s’han de seguir per distribuir-lo.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

Detalls

Data:
3 maig
Time:
10:00h - 14:00h
Preu:
20€

Recinte

Centre d’Arts en Moviment
Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Telèfon:
93 861 49 41
Lloc web:
www.rocaumbert.com