Fuenteovejuna, amb la Cia Obskene

Carregant esdeveniments

Fuenteovejuna, amb la Cia Obskene

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

18 juliol - 20:00h - 21:00h

FUENTEOVEJUNA. BREVE TRATADO SOBRE LAS OVEJAS DOMÉSTICAS. COMPANYIA OBSKENE ( Teatre)

Diumenge 18 de juliol de 2021, a les 20 h

Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas és la història del famós poble que cansat de les atrocitats d’un comendador corrupte i violador, decideix unir-se per a combatre i finalment matar al seu opressor. Mentre succeeix l’acció, els actors comenten i opinen sobre aquest fet en concret, basat en una situació real (Crónica de Rades S.XVI) en la qual Lope es va inspirar.
Fuenteovejuna és un espectacle trepidant que necessàriament ens conta la història de Fuenteovejuna, des d’un punt de vista contemporani. Mentre succeeix la història del famós poble que decideix unir-se per a combatre i finalment matar al seu opressor, els actors comenten i opinen sobre els fets, es fan preguntes i interpel·len als espectadors. Ells mateixos són víctimes i culpables d’allò que estan narrant, una història que es repeteix constantment.
Inspirats en La Barraca de Lorca, volem acostar els clàssics a la gent. Per a això, barregem la força dels versos de Lope amb el llenguatge actual. I per a això també, sortim al carrer per a buscar un lloc de trobada on presentar, sota la nostra mirada, un clàssic com “Fuenteovejuna”. És la nostra aposta perquè el teatre traspassi les barreres arquitectòniques que suposen moltes vegades els edificis teatrals.

Entrada lliure amb inscripció prèvia obligatòria a: https://granollers.koobin.com/fuenteovejuna

Detalls

Data:
18 juliol
Time:
20:00h - 21:00h

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41