Gandulegem amb Mar Coll i Jordi Oriol. Dinamitzat per Esteve Plantada.

Carregant esdeveniments

Gandulegem amb Mar Coll i Jordi Oriol. Dinamitzat per Esteve Plantada.

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

10 juliol 2019 - 19:30h - 20:30h

Diàleg a la fresca sobre el fet literari.

Aquest diàleg pretén reflexionar sobre el fet d’escriure en diferents àmbits, com és la novel·la, música, cinema i teatre, i contraposar les diferents realitats dels processos de creació i transmissió des duna perspectiva personal i intimista.

Mar Coll

Neix l’any 1981 a Barcelona. És guionista i directora de cine. Va estudiar al Liceu Francès i va continuar els seus estudis a l’Escola superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya. L’any 2005 va guanyar el premi a la millor direcció dins de la categoria Nova Autoria al Festival de Sitges amb el curt “La última Polaroid”. Uns anys més tard, al 2009, presenta la seva opera prima “Tres días con la família” al Festival de Màlaga, on guanya la Biznaga de Plata. Mar Coll guanyarà amb aquesta pel·lícula el premi Gaudí i el premi Goya a la Millor direcció Novell l’any 2010.

 

Jordi Oriol

Nascut a Barcelona l’any 1979. Actor, músic, autor i director de teatre.  És Llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre. Ha rebut formació com a actor a l’estudi Nancy Tuñón i al Col·legi de Teatre de Barcelona, i com a músic a l’Arc, a l’Aula de Música Moderna i al Taller de Músics de Barcelona. És membre de la companyia Indi Gest. Ha escrit i dirigit diversos espectacles teatrals, estrenats en sales com el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure o la Sala Beckett.  L’any 2007 va rebre el Premi Extraordinari de l’Institut del Teatre , el Premi inJUVE  per “Ob-Sessions”  i el Premi FAD-Sebastià Gasch: Aplaudiment a la creació emergent 2011 per la seva trajectòria. Va ser el guanyador del III Torneig de dramatúrgia catalana de Temporada Alta amb “Muda muda” i ha rebut el Premi BBVA de Teatre 2017 per “L’empestat”.

Detalls

Data:
10 juliol 2019
Time:
19:30h - 20:30h
Etiquetes de l'esdeveniment:

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41