Gandulegem amb Pep Bou i Lluís Estopiñan

Carregant esdeveniments

Gandulegem amb Pep Bou i Lluís Estopiñan

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

18 juny 2019 - 19:30h - 20:30h

Diàleg a la fresca sobre llum i poètica.

Per ambos artistes la llum és un element essencial pels seus processos de treball. Ens mostraran com aquesta incideix en la seva obra final.

 

Pep Bou

Granollers, 1951

www.pepbou.com

Va trepitjar els escenaris com a professional a la segona meitat dels anys setanta formant part de l’exèrcit de mims que caracteritzaven l’època.

La seva preparació com a arquitecte tècnic i la seva passió per les arts plàstiques i visuals van consolidar una forta sensibilitat cap als espais efímers i la ductilitat de les formes. En el seu historial teatral hi trobem el seu pas com a membre fundador de diverses companyies (‘Pa de Ral’, ‘La Viu Viu Teatre’) fins l’inici, el 1982, de la seva aventura en solitari amb el teatre de les bombolles de sabó. Aventura que l’ha dut a trepitjar teatres i festivals d’arreu del món sorprenent a públics de totes les edats i cultures i rebent nombrosos premis. Els darrers espectacles estrenats són Pep Bou experiències i BLOOP!

 

Lluis Estopiñan

Mollet del Vallès, 1958

www.estopinyan.com

Graduat en “ Procediments Pictòrics “ per l’ Escola Massana de Barcelona, amb segona especialitat de Calcografia en què ha anat formant-se posteriorment, així com en tècniques fotogràfiques, tant analògiques com digitals.

Desde l’ any 2000 ha anat realitzant algunes instal.lacions artístiques, gravat calcogràfic i sobretot, ha incorporat la fotografia al seu treball habitual en les seves diverses diverses formes analògiques i digitals.

Ha anat exposant en galeries i centres d’art de Catalunya o Espanya, però també de França, Anglaterra, Itàlia, Alemanya, Portugal, Argentina o Mèxic. Cal destacar les exposicions individuals: a la Galeria Marges-U de Cadaqués, la Galeria Barcelona Visions, al Museu Abelló de Mollet del Vallès, al Museu de Granollers o com a projecte seleccionat al Festival de fotografía analógica “Revela’T” de Vilassar de Dalt.

I en col.lectives a la Galeria Esther Montoriol de Barcelona, a Lo Quarter de Ciutat de l’Alguer, a l’ Utopia Photo Market amb la Galeria Valid-Foto, la Galeria Espai G d’Art, de Terrassa, al Festival ” Noviembre Fotos “ de Buenos Aires, la Galeria Barcelona Visions, la Galeria Fort de Cadaqués i “Disclosed Memory” com a projecte seleccionat per la Royal Photografic Society, al Photoblock i al Royal Albert Hall de Londres i a la Edward Street Gallery de Brighton.

Detalls

Data:
18 juny 2019
Time:
19:30h - 20:30h
Etiquetes de l'esdeveniment:

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41