Gandulegem amb Israel Ariño i Josep Pedrals, dinamitzat per Mercè Alsina

Carregant esdeveniments

Gandulegem amb Israel Ariño i Josep Pedrals, dinamitzat per Mercè Alsina

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

8 juliol 2020 - 19:30h

Espai Exterior

Diàleg a la fresca

Quin és el paper de la narrativa en un fotollibre? I en un llibre de poesia? Aquest és el punt de partida del diàleg entre el fotògraf Israel Ariño i el poeta Josep Pedrals. Amb ells reflexionarem sobre les diferents realitats del procés de creació, de com s’estructura i s’articula el discurs de cada projecte artístic.

Israel Ariño

Llicenciat en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, on va estudiar gravat i escultura. Ha cursat estudis de fotografia en diverses escoles, principalment a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i ha complementat la seva formació amb diversos fotògrafs reconeguts.

Josep Pedrals

Es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d’investigació en el gènere, recita poesia de manera professional, explica la poesia en cursos i conferències, difon i divulga la poesia en diversos mitjans de comunicació; també, ha muntat celebracions poètiques de tot tipus i periodicitat, posa versos a la música de diversos compositors, expandeix la teatralitat del vers i inclou versos en les dramatúrgies d’altri…

Mercè Alsina

Doctora cum laude en Societat i Cultura. Història, Antropologia, Arts, Patrimoni i Gestió Cultural. Línia: Història i Teoria de les Arts. Història de l’Art Modern i Contemporani (Universitat de Barcelona, 2018). Forma part del grup d’Investigació Art, Globalització, Interculturalitat de la UB. Crítica d’art i comissària independent, membre de l’ACCA, de la qual n’ha estat secretària durant 12 anys. Ha treballat en premsa especialitzada i televisió. Realitzadora de diferents vídeos artístics i documentals, amb América Sánchez, Pau Riba, Enric Casasses, Benet Rossell, Noel Tatu, Gerard Horta o Víctor Nubla, entre d’altres. Comissària del cicle d’art contemporani santcorneliarts(2), Museu-Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu, a la Capella de Sant Corneli (des del 2017) i de la programació audiovisual de l’espai autogestionat EMV-Art, a Cardedeu. Docent en el curs d’Escriptura crítica del programa ON MEDIATION (UB) (fins al 2018); en el Màster en Arquitectura Efímera i Disseny d’Espais Temporals, Elisava/UPF (fins al 2017); i impulsora del curs de l’ACCA Comissariat i gestió d’exposicions. Actualment és assessora del Festival de cinema, fotografia i nous mitjans Panoràmic (Barcelona/Granollers) (http://panoramicgranollers.cat/es/participantes-2/) i comissària de l’exposició que se celebrarà a Santa Mònica dins aquest esdeveniment amb la participació d’Itziar Okariz, Isa Fontbona, Francesca Steele, Teemu Mäki, Mar Llop, Mengwen Cao i Ricardo Muñoz.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí

Aforament limitat

Obert x Vacances a Roca Umbert Fàbrica de les Arts

 

Detalls

Data:
8 juliol 2020
Time:
19:30h
Etiquetes de l'esdeveniment:
,
Lloc web:
http://www.rocaumbert.cat

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41