Gandulegem amb Yolanda Sey i Mar Llop

Carregant esdeveniments

Gandulegem amb Yolanda Sey i Mar Llop

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

30 juny 2021 - 19:00h - 21:00h

| EntradaDe franc

Gandulegem amb Yolanda Sey, actriu i cantant component de The Sey Sisters i Mar Llop , fotògrafa i activista de l’associació Trans*Generem!

Activisme. Diàlegs d’art i compromís dinamitzats per Margarida Troguet, comissaria i gestora cultural de projectes escènics

Dimecres 30 de juny a les 19h

Exterior de Roca Umbert
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

La mirada de l’artista, sigui quina sigui la disciplina que conrea, ens obliga sempre a plantejar-nos la doble lectura: l’estètica i l’ètica, l’art i el compromís. Més enllà, doncs, de les peces artístiques volem, a través d’aquests diàlegs, esbrinar quina és la mirada que sobre el compromís, sobre l’ètica, aporta l’artista com a valor afegit i intrínsec en la seva creació.

Uns diàlegs distesos que ens atansaran al pensament i la reflexió sobre l’ecologia i la sostenibilitat, l’activisme i les seves formes expressives i les arts comunitàries com a eina de transformació social.

ACTIVISME

L’art també és polític i sovint l’activisme dispara mètodes de creació artística que esdevenen formes de resistència i de desobediència, que qüestionen les formes, les convencions i desperten la consciència col·lectiva. Esbrinarem amb els Diàlegs com ho fan els artistes i els creadors per apoderar-se d’aquest activisme per a la creació.

YOLANDA SEY 

Graduada en Teatre Musical a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, és una de les integrants del grup The Sey Sisters, amb el que acaben de treure el seu tercer disc, “We got your back”. També ha format part d’obres de teatre musical com Els Jocs Florals de Can Prosa, Les Bruixes de Salem i La botiga dels horrors. Amb aquest darrer espectacle va obtenir el premi a la millor actriu de musical atorgat pels Premis de la Crítica 2019. Al mateix any roda la seva primera pel·lícula, La dona il.legal , nominada com a millor pel·lícula als premis Gaudí. Ha estat presentadora del programa de TV3 El llenguado, centrat en temes de llengua i actualment és col·laboradora al programa sociopolític de TV3 Planta baixa. És membre del col·lectiu d’Actors i Actrius de la diàspora africana Tinta Negra. 

MAR LLOP

Fotògrafa freelance i activista de l’associació de persones trans*Generem! Formada en fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i realització de vídeo al Centre de la Imatge, Mar C. Llop munta el seu primer estudi l’any 1996. Des de llavors treballa en el món editorial i publicitari, i s’especialitza en interiorisme, arquitectura, moda i retrat. Des del 2013 es troba desenvolupant el projecte Construccions identitàries Work in progress sobre les diversitats de gènere, que ha tingut molta repercussió mediàtica. A més, també treballa en el projecte Construccions identitàries Famílies, juntament amb Andrea Basave i amb el suport de l’associació de famílies de menors transsexuals Chrysallis.

Entrada lliure amb inscripció prèvia obligatòria a: https://granollers.koobin.com/gandulejemambyolandaseyimarllop

Detalls

Data:
30 juny 2021
Time:
19:00h - 21:00h
Preu:
De franc

Organitzador

Roca Umbert

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41