Habitació 444: AQUÍ, de Lorena Nogal amb HOTEL Col·lectiu Escènic

Carregant esdeveniments

Habitació 444: AQUÍ, de Lorena Nogal amb HOTEL Col·lectiu Escènic

26 març - 12:00h - 13:00h

La coreògrafa Lorena Nogal i la companyia HOTEL Col·lectiu Escènic s’uneixen per explorar en un espectacle únic la ressonància del cos com a material orgànic en un espai arquitectònic. Una peça que pren com a partida la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, el fregament, la durabilitat o l’absència de toxicitat, mentre els intèrprets deixen a disposició de l’espai els seus cossos per explorar els seus límits. Un treball d’experimentació de textures vigorós i delicat que segueix els seus propis batecs instintius. AQUÍ és un acte de contemplació i una invitació a participar de la natura sempre canviant i efímera que succeeix AQUÍ.

HOTEL Col·lectiu Escènic neix amb la voluntat de construir un punt de trobada amb l’imaginari d’altres creadors. El col·lectiu convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

Format per ballarines graduades el 2005 a l’Institut del Teatre, des de llavors, han pogut aprendre de diferents experiències artístiques, mestres i companyies que les han ajudat a créixer al llarg de més d’una dècada. A més d’intèrprets, són docents, assistents de direcció i cultiven l’interès per altres vessants artístiques.

Coproducció
Coproducció Dansa Metropolitana

Fitxa artística

Autoria: HOTEL Col·lectiu Escènic i Lorena Nogal – Direcció: Lorena Nogal – Autoria / direcció musical: Collage musical – Interpretació: Anna Hierro, Èlia López, Robert Gómez, Álvaro Esteban i Lorena Nogal – Vestuari: Sau-Ching Wong – Fotografia: Hervé Guerrisi – Producció/acompanyament: Laia Duran i Marina Miguel – Coproducció: Dansa Metropolitana i HOTEL Col·lectiu Escènic

26 de març, a les 12h, gratuït. Cal inscripció prèvia aquí

Detalls

Data:
26 març
Time:
12:00h - 13:00h