Itinerari de dansa: Venaestar i Moi-je

Carregant esdeveniments

Itinerari de dansa: Venaestar i Moi-je

  • Aquest esdeveniment ja s'ha celebrat.

6 juliol - 20:00h - 21:30h

ITINERARI DE DANSA: VENAESTAR i MOI-JE

Dimecres 6 de juliol a les 20h
Exterior de Roca Umbert

Mostra del procés de creació de “VenAestar”, de Cristina Gubern i Sándal Boada, companyia resident al Centre d’Arts en Moviment

25 min

VenAestar és una peça de dansa contemporània que parteix de la proposta d’estar més presents, habitant cos i espai. La peça es desglossa en tres parts: quins límits ens posem a nosaltres i amb qui ens relacionem, com pot ser de plaent la confiança i la vulnerabilitat, com deixar la ment en segon terme per a estar més presents.

Moi-je, peça de dansa de Fabian Thomé

Interpretada per Gonzalo Peguero Pérez i Fabian Thomé

20 min

“Al mirar-nos, oblido si sóc jo qui et mira o el qui tu mires”.
La idea que tenim d’un mateix no és la d’un organisme de cèl·lules vives, sinó alguna cosa més. Som una construcció mental (o psicològica) de conceptes abstractes que dóna resultat en el que anomenem Jo, o Ego. Un Ego que s’observa, es reflecteix i es materialitza en la mirada de l’altre. Una mirada externa que ens fa de mirall i resulta imprescindible per evolucionar en la vida, però que en desequilibri amb la nostra pròpia escolta interna dóna com a resultat una evolució descompensada, deformada i fràgil. El mirar cap a dins ens deixa en un buit d’escolta, sense distracció i en harmonia. És en el just equilibri d’atenció cap allò que arriba de fora i ens indica allò que existeix en nosaltres; i l’escolta d’un mateix sense distraccions externes, on s’assegura un coneixement complet de nosaltres com Ser íntegrament.

Detalls

Data:
6 juliol
Time:
20:00h - 21:30h

Recinte

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77, Granollers, Barcelona 08401 Espanya
+ Google Map
Lloc web:
938 61 49 41